tiistai 17. joulukuuta 2013

Tästä se lähtee !

Hellurei ja hellät tunteet!
Tässä ollaan nyt vuosi oltu vaeltajia ja viime kesän Ilves-leirillä kuultiin ensimmäistä kertaa Suomi-projektista. Noh, nyt syksyllä sitten päätettiin alkaa toteuttamaan sitä ja keksittiin, että voitais lähtee Espanjaan suomalaisen Lumipartio lippukunnan luokse vierailemaan. Ajankohdaksi sitten päätettiin ensi kesäkuu, jolloin Espanjan suomalaiset pitävät kesäleirin seikkailija ikäisille.

Kontaktin hankkimisen jälkeen marraskuussa alettiin sitten tosissaan suunnittelemaan varainhankintaa ja kaikkea muuta mitä matkalle lähtöön liittyy. Jaettiin vastuualueet ja laskettiin alustavaa budjettia. Yhdeksi rahankeruu tavaksi otettiin teemasynttäreiden järjestäminen 5-10 vuotiaille. Toinen kokous menikin kehystarinaa keksiessä ja rooliasuja suunnitellessa. Luotsimme Marikan otettua yhteyttä piiriin, saimme sieltä vinkin, että kannattaa sopia tapaaminen Hervannan Hukkien kanssa, koska heillä tämä samantyylinen projekti on jo takanapäin.

Viime sunnuntaina lähdimme sitten porukalla Hervantaan heitä tapaamaan ja noin tunnin mittaisen "kokouksen" aikana saimme hyviä neuvoja matkajärjestelyihin ja itse toteutukseen. Vertailimme budjetteja ja he kertoivat reissunsa plus- ja miinuspuolia, sekä yleensäkin matkasta, joka heillä kohdistui Islantiin.

Nyt on siis suunnitelmat ja tähänastiset toteutukset hyvällä mallilla, ja matkakuume vain nousee (johtuneeko partioleiristä appelsiinitarhalla?) ! Nyt kun tämä blogin kirjoittelu saatiin alulle niin rupeaa tulemaan enemmän materiaaliakin teille, jotta pysytte varmasti perässä, että missä mennään :)

Kiitos kuulemiin,
Perusjuntit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti