tiistai 3. kesäkuuta 2014

Hola!

Eilen aamulla saavuttiin hyvissä ajoin kentälle ja klo 12 jälkeen nousimme ilmaan. Yhdelle lentokerta oli ensimmäinen ja vähän jännitti, mutta matka sujui hyvin eikä sen suurempia traumoja jäänyt :D Kello 16:30 paikallista aikaa saavuimme Malagaan, jossa isäntälippukunnastamme meitä vastassa oli kaksi aikuista ja kolme sudenpentu- ja seikkailijaikäistä. Hyppäsimme autoon ja aloitimme muutaman tunnin matkan kohti leiripaikkaamme, Terhin appelsiinitilaa. Leiripaikalla meitä odotti yhetyshenkilömme Pippuri, tilanomistaja Terhi ja kaksi seikkailijatyttöä. Meidän lisäksemme täällä majailee kolme hevosta, yksi aasi, kuusi kissaa, kaksi koiraa, kolme kukkoa &kanaa sekä riikinkukko, ankka ja kalkkuna. Leiriohjelmamme keskittyykin oikeastaan eläinten hyvinvoinnista huolehtimiseen. Päivittäisiä hommia ovat jätöksien kerääminen, uima-altaan (jep, harvoin saa pulikoida partioleirillä altaassa) puhtaanapito sekä hevosten vesien täyttö. Muita hommia meille leirin ajaksi on mm. ankkatarhan raivaus, jota jo aloiteltiinkin, palmujen ja pensaiden siistiminen ja muu siistinä pito.
Eilen illalla kun saavuimme, aluksi kävimme tutustumiskierroksen jonka jälkeen söimme. Ruuan jälkeen tutustuimme lisää ja näimme seikkailijatyttöjen hauskan englanninkielisen esityksen. Nämä läpset ovat kaikki vähintään kolmikielisiä, osa puhuu englannin, espanjan ja suomen lisäksi vielä ruotsiakin! Aika kului nopeasti jutustellessa ja iltapalan syötyämme kävimme nukkumaan.
Aamulla herättyämme söimme kaurapuuroa ja läksimme tallille. Siellä harjasimme Tuula-aasin ja yhden hevosista ja laitoimme niille hyönteismyrkkyä. Samalla nuoremmat alottivat harjaamaan espanjanmastiffi Pomoa. Hevosjutut hoidettuamme osa siirtyi ankkatarhan pariin ja osa alkoi pestä Pomoa. Hommaa riitti ja kuuma tuli, joten sitten testattiin uima-allas ja kyllä viilensi! Vaikka kuumuus onkin uuvuttanut kaikki niin jaksettiin silti leikkiä. Espanjan lapset opetti meille yhden leikkinsä ja me opetimme omamme. Kohta syömme lounasta espanjalaiseen tapaan vasta näin myöhään ja sitten onkin siestan aika ;) Kuvia saatte myöhemmin, koska netti ei täällä tilalla ole parhaimmillaan! :)
Kuulemisiin!
xoxo Ramona, Elisa ja Veera

1 kommentti:

  1. Ihan mahtavaa! Hengessä mukana. Ja nestehukan hoidostahan teillä muistaakseni onkin jo kokemusta... :-D

    VastaaPoista