sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Tj1!

Morjesta,
homma on edennyt luultua paremmin ja huomenna me nyt sitten oikeasti lähdetään Espanjaan! Meidän porukka ei oo ikinä ollu mitenkään kauheen aikaansaava ja tää on todella, todella hyvä saavutus. Pikkuinen mutka vielä tänä iltana saatiin matkaan hoidettua kun yksi matkalaisista huomasi passinsa vanhentuneeksi, onneksi se tarkoittaa huomenna vain vähän aikaisempaa herätystä ja käyntiä Tampereella poliisilaitoksella ennen Pirkkalan kentälle menoa! :D
Kirjoittaminen on jäänyt taas, mutta eipä me hirveästi enää olla jouduttu mitään tekemäänkään. Kaksi palaveria olemme keskenämme pitäneet viimeisen kirjoituksen jälkeen. Rahaa olemme hankkineet enää vain osallistumalla lippukuntamme tarpojien ravintolapäivän toteuttamiseen ja viikko sitten lauantaina kävimme viemässä Valkeakosken kolmelle eri hautausmaalle seppeleet LC Valkeakoski-Sääksmäki puolesta. Veteraanien muistoa kunnioittaen.
Yllätyimme positiivisesti, kun viimeisten päätösten tullessa laskimme matkakassamme ja totesimme, että olemme plussan puolella! Talkoilla siis tuskin enää tarvitsee matkan jälkeen, lippukunnalta lainaamamme rahat lentolippuja varten ovat koossa!


Huomisesta alkaen alkaa tänne (mahdollisuuksien mukaan) ilmestyä kuvia ja matkakuulumisia.
Intopiukeena huomista odottaen,
Veera, Elisa & Ramona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti